2010-02-18 00:42:12• hírek • Szatmar.ro

Ismét a Szentgyörgy volt a jobb

A sérülésektől tizedelt VSK hat gólos vereséget szenvedett.

A bajnokság első szakaszában a Sepsiszentgyörgy női kosárlabda-csapata előbb 74-60, majd 75-68 arányban legyőzte a Szatmárnémeti VSK gárdáját és ez a sorozat szerdán sem szakadt meg: a háromszékiek ezúttal 67-61-re diadalmaskodtak.

A találkozó előtt Dan Fleseriu hatalmas gondban volt, mivel a rengeteg sérülés és betegség miatt alig tudott összerakni egy kezdőötöst, ami végül a C. Pop, A. Pop, Pavel, Urse-Ivan és Ciocan formában állt össze. Az első két pontot még a szatmáriak szerezték, ám ez csak egy szalmalángnak bizonyult.

A szentgyörgyiek ugyanis gyorsan átvették a vezetést és négy pontos előnnyel zárták az első negyedet (16-20). A második játékrész még ennél is rosszabbra sikerült, hisz ekkor a hazaiak mindössze 14 pontig jutottak, míg a vendégek 22-t szórtak be, így 30-42-es előnnyel vonultak a nagyszünetre.

A pihenő után javult a VSK védekezése és bár a harmadik negyedben csak 12 pontig jutott, de ellenfelének sem engedélyezett többet. Az utolsó játékrész már a szatmáriaké volt, ám nem olyan mértékben, hogy izgalmassá tegyék a végjátékot, így a Szentgyörgy 67-61-re nyerni tudott.

A lányokon kijött a fáradtság, hisz egy hét alatt ez volt a harmadik meccsük, és sem Targoviste, sem Craiova nem itt van a szomszédban. Az erőltetett menet azonban még nem ért véget, szombaton 12.30-tól az Alexandria lesz a VSK vendége.

Szatmárnémeti VSK-Sepsiszentgyörgyi LMK Sepsi BC 61:67 (16:20, 14:22, 12:12, 19:13)
A szatmári pontszerzők: C. Pop 18, Ciocan 13, Urse-Ivan 10, Pavel 7, Povilonyte 5, Hardy 5, Drăgoescu 2, Pricop 1.
Játszott még: A. Pop, Diatta.


A Sepsiszentgyörgyi csapat volt a jobb
A Sepsiszentgyörgyi csapat volt a jobb


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: